top of page
pokaali3.png
pokaali3.png

TAIKURI LUTTINEN SHOW

​Esiintyjänä Luttinen laittaa peliin oman luontaisen charminsa, pitkän uran tuoman kokemuksensa ja uskomattoman muuntautumiskykynsä. Ohjelmisto taipuu kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja esitykset räätälöidään aina tilanteeseen sopivaksi.

Asiakaspalautteen perusteella Luttinen on hauska, hämmästyttävä ja karismaattinen.
Juuri tätä kaikkea ovat myös hänen esityksensä.
Luttinen ja kitara_1.jpg
Luttinen Stand-Up Magic

Lavaohjelma on yhdistelmä hulvatonta komiikkaa ja hämmästyttävää taikuutta. Interaktiivinen jäänmurtaja herättää keskustelua ja sitoo juhlavieraat yhteisen asian äärelle. 

DSC07771 (1).jpg
Luttinen Close-Up

Lähitaikuus vie hämmästyttävän taikuuden suoraan juhlavieraiden silmien alle. Lähitaikuus tapahtuu pöydissä, saleissa, aulassa, missä vain. Henkilökohtainen kontakti ja taikuuden kokemus jättää pysyvän muistijäljen ja varmistaa, että jokainen vieras tuntee olevansa tärkeä.

Morsian taikoo.jpg
Perhejuhlat

"Olen tehnyt paljon esityksiä häihin, synttäreille ja muihin yksityistilaisuuksiin. Valmistaudun niihin aina huolella ja kyselen mielellään taustatietoja, jotta voin personoida esityksen juuri teidän tilaisuuteen sopivaksi. Vuosien varrella olen löytänyt paljon materiaalia joka sopii nimenomaan tämänkaltaisiin intiimeihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tapahtumaan sopiva esitys!" -Jarmo

bottom of page